Är det redan slut?

En lång dag går mot sitt slut! Började med att jag steg upp relativt tidigt (vid 6 tiden), var ju tvingat att se om min morgonpigga vän Kristin hade varit ute och sprungit och läst SLA. Efter att ha avnjutit ett perfekt brygg kaffe tillsammans med kocken. beslöt vi oss båda för att vila lite på soffan, vi kände att onsdagens dykkurs hade tagit mer på krafterna än vi trodde, så vi beslutade att denna dag skulle bli en dag med avkopplingstema. Nu blir det ju inte alltid som man planerar och jag har ju en knapp myndig dotter på 41 år som kontakter mig lite då och då för att få hjälp med olika göromål och i dag var det skjuts till vårdcentralen med barnbarnet. Är alltid lika roligt för jag tycker det är spännande att läsa alla deras brochyrer som de har i väntsalen, det kanske finns någon beskrivning på en sjukdom som jag skulle kunna skriva om på Facebook att jag eventuellt har, ja bara för att för en gång skull skriva något intressant där alltså. Nä sånt skall man egentligen inte skämta med, man skall vara glad så länga man är pigg. Var och handlade på CoopForum i förmiddags och träffade där en arbetskompis från Volvo tiden som hade fått cancer. Han kunde nästan inte prata och han som alltid var så aktiv var nu bara en skugga av sig själv. Då vi är stort sett lika gamla ger det mig lite perspektiv på livet och hur bra jag har det. Jag vet väl egentligen att jag har det bra, men vet ju också att sånt snabbt kan ändra sig, han hade ju heller aldrig trott att han skulle hamna i den situation han är i dag. Men i morgon blir det nya tag. Först gymmet med Stina och sen på kvällen skall jag på after work med ett gäng stugägare från simsjön, jag får väl gå in på dispens då jag inte har något jobb, men jag kan ju hävda att jag har haft det en gång, det kan de väl inte kolla upp?, eller. :-) På lördag åker jag och frugan till Göteborg för att hälsa på barnbarnen där, ska bli kul, hoppas jag :-) Ha en bra natt alla som läser detta(Bettina) :-)

Mer whiskey till folket :-)

Tycker det finns för stora "dödytor" på nya systembolaget vid Coop Forum i skövde, ska det behövas så mycket plats för att packa varorna i sina kassor? Är ju som en hel vänstsal med socialt understimulerade pensionärer som går dit för att prata om då Volvo var Volvo eller då det hette Pentaverken, vore bättre att de utökade sortimentet med Jack Daniels hela whiskeysortiment :-) Men annars mår jag bra ;-)

Nu reser jag snart :-)

Har funderat mycket på att åter flytta till Indonesien och bosätta mig i en lite by med bara en krog, en ostaffär och ett systembolag. Nåja detta med åter är kanske att ta i, jag har ju aldrig gjort det förut, men jag har tänkt på det förut:-) Vad det gäller ostaffär så ska det inte vara några tråkiga hushållsostar, jag är mer lagt åt det lite mer välsmakande, starka och exklusive ostsortimentet :-) Det kanske blir mest problem vad det gäller systembolaget, är ju tveksamt om de har någon filial i Indonesien, men de skulle ju börja med hemleveranser och bor jag där så är det ju mitt hem, eller? Ha en bra dag om ni har vett att uppskatta livet, ja ni kan i och för sig ha en bra dag ändå, jag är inte så knusslig med sånt :-) PS. Glömde skriva att de ju självklart måste ha Gevalia kaffe där.
Taggar: Ost, wwhiskey, Skriv taggar...Ost whiskey;