Spabehandling nästan gratis!

"Du får din behandling samtidigt som ett fint och varsamt skogsregn strilar över din kropp. Inleds med bodyscrub och avslutas med peeling och massage av ansikte medan ett lätt regn masserar dina ben och fötter.Pris 50 min 825 kr
Park +
Lägg till 300 kr månd-tors, 350 kr fred-sönd för My Day - entré till spa och lunch i Jos Bar"

Tycker ni ovanstående behandling från ett Spa företag låter härligt och vill prova detta, så kan jag tipsa om ett ställe som utför detta nästan gratis= 250 kr för hela kittet/paketet;-) (Killar missförstå inte detta med "paketet";-))

Svends kroppsutvecklingscenter vid Simsjön utför samma behandling, men med naturligt mjukt regn omväxlande med störtregn ala svensk sommar direkt från guds rena himmel, utsikt över Simsjön, och med produkter från Simsjöns fauna, innebär sand från Villevikens badstrand blandat med Kanadagäss efterladenskaber för en mjuk avslutning på scrubben;-) Ni har därefter fritt inträde till en liten pittoreskt stuga med snea väggar och maritim inredning, där ni kan avnjuta en kall lättöl och en lätt sallad gjort på närproducerade varar, typ kirskål och brännässlor.
Hör av er snarast, dettta kan bli en succe som slår ut alla andra spa anläggningar i norden.
Hälsningar
Personalen inklusive den eminenta danska kocken.

Bokslut eller inte;-)

Lite tidigt att göra bokslut över denna dag, det kan ju hända så mycket fortfarande, men än så länge har det varit en bra dag. Startade lite trögt, men fick sen ett facebookmeddelande om att en kompis från Lidköping ville komma och hälsa på. Det blev till en fika vid stugan och ett snack om allt möjligt som varade i lite över 3 timmar;-) Ofta blir de oplanerade möten bäst, detta var verkligen ett sådant med fina diskussioner. Gör gärna om det Mikael:-) Sen ett snabbbesök hos dottern för att sätta upp ett rullgardin och äta en blåbärsmuffing som hon och Elisia hade bakat, ja de hade bakat mer än en, men jag som är återhållsam åt bara en:-) (Kan så här i hemlighet meddela att det var för lite socker i;-)) Elisia undrade på varför färgen på dem var lila när det heter blåbärsmuffins, någon som vet det? Hon tyckte hennes mamma borde veta det hon som hade slutat skolan och det kan man ju hålla med om. Jag gick ju bara i skolan i 7 år och det var aldrig någon som ifrågasatte det då, beror kanske på att vi aldrig bakade eller åt blåbärsmuffins;-) I det hela taget så ifrågasatte jag inte så mycket då jag gick i skolan, ville inte ha stryk för att ha varit uppkäftig. Ja utöver det har det inte hänt så mycket, det är inte någon avlägsen släkting som har hört av sig i dag heller och vill skänka mig en massa pengar så jag kan förverkliga min dröm om att köpa en bar i indre indonesien, där jag skall servera päronkonjak till lokalbefolkningen. Till dess får jag försöka leva på pensionen och dricka min päronkonjak själv. Ha det så gott vänner och ovänner;-)

Jag var inte blind eller begraven!

Trodde jag antingen hade blivit blind eller begravt levande då jag vaknade i morse. Vi hade köpt ett mörkläggningsgardin till sovrummet i går och jag hade helt glömt att vi hade monterad det. Det krävdes lite xtra stark svart kaffe för att komma över denna traumatiska upplevelse, men nu är jag på gång igen;-) Funderar på va jag skall hitta på i dag, solen skiner ju ute så jag kan ju inte bara sitta här och gnälla över dåligt väder. Har funderingar på att åka ett par dagar till västkusten, men har inte bestämd mig för vika dagar, det blir kanske så att jag sitter och funderar så lång tid att jag är hemma igen innan jag har kommit iväg;-) Annars funderar jag mer på vad jag skall göra under hösten och resten av framtiden, något måste hända, jag börjar känna mig som en pensinär och det var ju inte meningen med att gå i pension;-) Borde kanske gå en kurs i italienska som Bettina föreslog, då har jag ju lättare för att prat med påven när jag träffar honom påpekade hon, Bettina är en klok tjej:-) Kanske också skulle hitta någon form av jobb igen, någon som vet om det finns jobb ledigt för en person som vill tjäna mycket pengar, arbeta lite, bestämma mycket och resa i hela världen? Nähä inte det, ni skulle ta det själv i så fall;-) Kram till er alla ändå!