Sorgligt, men sant;-)

Har i dag tagit ett känslosamt farväl av en kär gammal vän. Min blåa morgonrock med filmjölksfläckarna har efter 10 års trogen tjänst skickats till de eviga sopmarker.

 

Då den var mycket trasigt och hade sett sin bästa tid, hade jag under en längre tid förstått på min fru att inredningen inte matchades både av en gammal och sliten morgonrock, och av en gammal och sliten gubbe.

 

Det var därför jag i ren panik offrade min bästa vän och slängde den/honom i soporna, grymt? ja jag vet, men det fanns inte plats till oss både, sorgligt men sant ;-)

 

Ha en bra natt ni som skall sova och vi andra kanske hörs sen;-)

Svends viktutjämningsprogram utan modeinfluenser

Va händer nu?

 

Melodifestivalen är slut, Håkan Julholt har avgått för länge sen och Viktoria och Daniel har fått barn, vad skall vi nu hetsa upp oss över?

 

Hoppas det snart händer något "viktigt" igen, som tex gå ner 10 kilo till beach 2012 enligt Svend Åges genom 64 år utvecklade koncept.

Har funderingar på att skicka mitt vikprogram till aftonbladet, tror det kan få stora rubriker där och en stor genomslagskraft nu när våren är på väg och vi lite till mans får panik över att även i år  är vi för feta för att visa oss på offentliga badstränder ;-)

 

Alla kan gå ner med min metod som inte är påverkat av årens modenycker utan fungerar i regn, blåst, snö och sol utan påverkan av kändisars (andra;-)) olika hetsmetoder;-)

 

Metoden är enkel och ni får den utan att köpa aftonbladets + tjänster.

 

Frukost 2,5 dl filmjölk, 2 st fiberbalanse knäckebröd och 3 skedar kanel. Måltiden intas framför datorn under tiden du kollar viktiga meddelande på Facebook och uppdaterar din status så alla vet att du är vaken.

 

Lunch 2,5 dl filmjölk, 2 st fiberbalanse knäckebröd och 3 skedar kanel. Måltiden intas framför datorn under tiden du kollar viktiga meddelande på Facebook och uppdaterar din status så alla vet att du fortfarande är vaken.

 

Kvällsmat 2,5 dl filmjölk, 2 st fiberbalanse knäckebröd och 3 skedar kanel. Måltiden intas framför datorn under tiden du kollar viktiga meddelande på Facebook och uppdaterar din status så alla vet att du är en person som ständigt håller dig uppdaterat om viktiga händelser hos dina vänner .

 

Nattmat 2,5 dl filmjölk, 2 st fiberbalanse knäckebröd och 3 skedar kanel. Måltiden intas framför datorn under tiden du kollar viktiga meddelande på Facebook och uppdaterar din status så alla vet att du har sömnproblem.

 

Mellanmål(3 st) 2,5 dl filmjölk, 2 st fiberbalanse knäckebröd och 3 skedar kanel. Måltiden intas framför datorn under tiden du kollar viktiga meddelande på Facebook och uppdaterar din status så alla vet att du är en person som har ett behov av kontakt och hjälp;-).

 

Som sagt en metod som har testats genom många år av en seriös person och om någon näringsexpert påstår att detta är en ohälsosam metod att gå ner i vikt på, så kan ni påpeka att personen fortfarande lever och att han mellan "nergångsperioderna" ser till att få i sig så mycket god matt att näringsbehovet jämnar ut sig på sikt;-)

 

Metoden är också bra på det sätt att all fett och övervikten ni hade innan ni påbörjar metoden, kommer igen efter att ni slutar med den. Detta är ett bevis på att den är hälsosam då man alltid är garanterad att få tillbaka sin övervikt, eller?;-)

 

Detta var nog om mitt helt eget komponerade viktutjämningsprogram utan modeinfluenser som jag kallar det.

 

På tal om influenser så är jag fortfarande förkyld och det skriver jag inte för att ni skall tycka synd om mig, men om ni ändå inte har annat att göra kan ni ju göra det ändå;-)

 

Skall bi spännande att se vad som händer i veckan, jag har tagit ledigt tills på lördag då jag skall hjälpa min son och hans familj med att flytta. De har köpt hus i Mölndal trakterna och flyttar in i helgen.

 

 

Lycka till med livet ni som läser dessa rader ;-)

Varm Oboy med extra socker!

Varm Oboy botar ingen förkylning/halsont men är jävligt gott;-)

Tar i lite extra socker och spetsar med en matsked honung för att stressa bakterierna;-)

 

Ja nu är det sagt, har  åkt på en reell förkylning med halsont, men jag vet att ni tjejer som läser detta kommer att säga att detta är inget mot att föda barn, men då har ni aldrig varit man och varit förkyld, i alla fall inte samtidigt;-)

 

Vart kommer förkylningar egentligen ifrån? Varför är man den ena stunden glad på en fest i Danmark och nästa utslagen i Skövde?

 

Har i och för sig varit en tuff vecka med flera dagars träd/sly rensning vid stugan, barnpassning i Göteborg och resan till Danmark, ja nu tänker ni säkert att det är inte så konstigt att Svend är sjuk när han har ett så späckad schema, när skall pojken lära sig att hålla igen, han är ju inte 62 år mer;-)

 

Men så tänker inte jag, här är det full fart hela tiden, ja så nära som när jag tar igen mig på soffan och i soluppgångsfåtöljen så klart;-)

 

Ser att det snöar ute, kanske därför att tidningsbudet var 10 minuter senare med tidningen, fast jag tycker de borde planera in sådant i deras schema så kunderna inte behöver vänta på tidningen, är man van att få den kl 04.00 skall den väl inte komma 04.10?

 

Har i och för sig inte läst den än, men det vet ju inte tidningsbudet om.

 

Hoppas ni alla fem är kvar som läsare av denna blogg och att ni får en fin dag! Jo du läste rätt Fredrik, det gäller också dig;-)

 

Tror jag tar en kopp Oboy till!!