Godnatt/Godmorgon världen :-)

Var kul att vara uppe några timmer här på natten, fick lite "egentid" här från 2-6, kunde skriva vad som helst utan att någon sa emot mig :-) är viktigt med egentid eller kvalitetstid som det också heter, ja det har jag i alla fall läst mycket om, alla vill ha det, men det verkar inte som om någon har tid med det i dagens samhälle. Jag har så mycket av båda delar så jag kan dela med mig av det, problemet är bara att jag vill inte det :-)
Ha en skön dag!
 
 
Taggar: Fredrik Backman, humor;

Värdelös tidning och gammalt kaffe, nej tack!

Sen natt börjar gå över i tidig morgon, svårt att säga vart gränsen går, kanske när tidningen kommer eller när nattkaffet börjar bli kallt och du måste brygga nytt för att ha varmt och gott kaffe till tidningsläsningen.
Att läsa en värdelös lokal tidning och dricka gammalt kaffe samtidigt vore ju ett hopplöst sätt att få en ny dag att fungera :-)
Kan tipsa om denna killes blogg http://fredrik.cafe.se/ om ni delar min humor alltså, annars är den säkert värdelös för er.
Lite boktips också :-)
Ha en bra dag :_)
Taggar: Fredrik Backman, humor;

Det närmar sig slutet, ja på dagen alltså :-)

Har varit ett jävla tråkigt väder i dag, men på något konstigt sätt känns det ändå bra att leva, ja det är klart det är ju bara en ren hypotetisk känsla, jag vet ju som tur är inte vad motsatsen skulle innebära, men det får tiden visa :-)
Sov gott!