Vart för livet mig?

Detta år har inneburit många beslut och funderingar .

 

Jag har funderat på allt mellan himmel och jord, t.ex. att köpa en båt och resa dit vinden för mig, flytta till Portugal för att slippa betala så mycket i skatt, flytta till Danmark för att den röda korven är bäst där, flytta till Helsingborg för att jag tycker om Skåne och det är nära till Danmark och de röda korven, flytta till Lysekil för att den svenska västkusten är det finaste som finns i Sverige, ja ni förstår att det har varit rörigt och till råga på allt så är det 6 månader kvar av året :-)

 

Jag har också hunnit med en resa till Samsö i Danmark, ska kanske inte skriva att jag bodde i min födelseby Ballen, men så heter den och vem kommer egentligen inte från Ballen. :-)

Fick dock ett besked där som jag har funderat mycket över, det är att mitt barndomshem där jag tillbringade mina ungdomsår ska rivas och ge plats för ett helt nytt hus, det känns lite vemodigt, men är ju en naturlig utveckling, har kanske lite svårt att smälta att någon köper ett hus för tre miljoner och sen river det och bygger ett nytt för ungefär samma summa, orsaken till att jag har svårt att smälta det är säkert att det inte är jag själv som gör det :-)

 

En annan stor sak som har hänt detta år som jag dock själv har bestämt över är att jag har solgt min stuga vid Simsjön och flyttar därifrån den 30 juni i år. Jag har haft stugan i 17 år så det känns också lite vemodigt, men ibland får man ta obekväma beslut och gå vidare i livet. En tröst i livet är dock att jag har kvar min gamla svarta Peugeot 307, ni som inte förstår er på min humor fattar säkert inte att detta var ett skämt :-)

Nu får ni inte fler rapporter från Pensisens stuga, men än så länge är övervakningscentralen kvar, så nu får jag mer tid här :-)

Ska bli spännande att se vad de nästa sex månader av året bjuder på.

 

Ha en bra sommar oavsett var ni är och vem ni är :-)

Kommentarer :

#1: Bettina Egeriis

Nej hvor trist, at det skal rives ned. Men dejligt at det har været til udlejning i al den tid, så vi har fået lov til at komme på besøg i stedet for bare at se huset udefra.
Spændende hvor I flytter hen :)

skriven
#2: Svend Åge

Ja det er kedeligt Bettina, men son du skriver så får gläde os over de fine tider vi har haft der og en fin bardom for mig.

skriven
#3: Svend%20%C5ge

som og barndom skulle det stå :-)

skriven
#4: Gunilla

ojoj...det händer en hel del i ditt liv Svenåå men så är ju livet ...det går framåt hela tiden och förändringar kommer och går

skriven

Kommentera inlägget här :