Trist!

En tidig måndag morgon i en pensionärs liv kan ibland kännas lite trist, men då är det bara att titta på allt elände som finns i världen, flyktingekatastrofen, barn som far illa, svält, krig och så ofattbart mycket annat lidande och elände, då förstår jag hur bra jag har det och värdesätter att jag är född i norden med den välfärd vi har här.
Ha en bra dag oavsett var i världen du bor, snart är det vår :-)
 
 

Kommentarer :

#1: Fredrik

Tänk om det fanns en "quick-fix" på allt elände i världen... Måste medge att det är rätt så utmattade att läsa om all skit som händer.
Hoppas du har det bra iallafall.

skriven
#2: Svend Åge

Ja det skulle va skönt Fredrik. Jo jag har det bra, men ibland blir jag bara så trött på folk som bara gnäller över andra och inte själv gör något. Men det går snart över igen, fast det är ju inte heller bra om man sluter bry sig om allt. Det är bättre att sitta i stugan och dricka gammeldansk och tycka om sig själv :-) Hoppas allt är bra med dig också min vän.

skriven
#3: Fredrik

Jodå allt är bara fint med mig bortsett från att jag har haft en väldigt jobbig vecka på jobbet och är helt utmattad, du måste känna samma när veckan är slut? :-) Ja ibland blir man även trött på allt runt omkring, bl.a personer som gnäller på allt och alla istället för att bidra med en lösning eller åtminstone gnälla lite mindre...
Men sluta bry sig är nog inte heller bra alltid men ibland är det jävligt skönt att bara ha sin flaska whisky, glögg eller gammeldansk att bry sig om :-)
Sköt om dig min vän.

skriven
#4: pensisen

Jo jag vet hur det är detta med utmattning efter en lång och tuff vecka, kommer så väl ihåg en gång på
sommarsemestern 1972 då jag tycke det blev lite för mycket, börjar känna det lite igen när jag har suttit och tänkt för mycket i stugan :-) Ja ibland måste man bara koppla bort allt, men aldrig sluta bry sig. Hoppas frugan tar hand om dig när du är så där utmattad, nähä inte det :-) Häls till henne ändå :_)

skriven
#5: Fredrik

Hehe... Typ när jag föddes då :-) Frugan tar allt hand om mig... När hon får som hon vill :-) Jag ska hälsa henne ändå :-) Skottat nån snö än?

skriven

Kommentera inlägget här :